Rólunk

Kertépítés szakértelemmel

Számíthat ránk

a professzionális kertépítésben

Legyen szó a kert tervezéséről, fenntartásáról, ápolásáról, a Leyland Kert szakértő csapata naprakész megoldást kínál ügyfeleinek. A modern öntözőberendezés telepítésétől kezdve, a gyeptelepítés folyamantán át egészen a gyönyörű, kész kert ápolásáig minden munkát kézben tartunk és igény szerint folyamatosan fejlesztjük is a ránk bízott kertet, parkot.

Szolgáltatások

Honnan származik a szakértelem

a profi kert kialakításához?

Szaktudás és gyakorlat – ez jellemzi a Leyland Kert csapatát. Vezetője Tichy Balázs kertészmérnök, aki a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetemen szerzett diplomát 2001-ben. Bár azóta az egyetemet átnevezték Szent István Egyetemre, később pedig Corvinus Egyetemre, a Leyland Kert vezető munkatársai folyamatosan fenntartják jó kapcsolatukat a kertészeti tudomány vezető szakembereivel és részt vesznek az elérhető továbbképzéseken.

Segítséget kaptam az új házunk melletti kert megtervezéséhez a Leyland Kerttől. Nem is volt kérdéses, hogy őket bízom meg a teljes kialakítással is, amit nem bántam meg!András, Dunakeszi

Vár a munka

Mi készen állunk,

hogy megvalósítsuk az elképzeléseit

A kertészet gyakorlata a technika más ágaihoz hasonlóan folyamatosan változik, megújul, ezért a kertészeti szolgáltatók számára fontos az újdonságok ismerete. A megrendelők jogosan várják el, hogy az elérhető legmodernebb, gazdaságos megoldásokat alkalmazza kertészeti partnerük. Legyen szó parkfenntartásról, öntözéstechnikáról vagy a kert megtervezéséről, a Leyland Kert munkatársai készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Nézze meg, mit kínálunk